22/4/09

NO QUEDEM FINALISTES AL PREMI ESPIRAL!!

FAMÍLIES! FA MESOS ENRERE, FELIPE VA PRESENTAR EL BLOG DELS ELEFANTS I ELEFANTES ALS PREMIS ESPIRAL EDUBLOGS 2009 PER VEURE SI QUEDÀVEM FINALISTES. EN AQUEST CONCURS ES PRESENTAVEN BLOGS DE TOT EL MÓN, PERÒ TOTS CENTRANT EL TEMA DE L'EDUCACIÓ.

ESTE DILLUNS EIXIREN ELS RESULTATS I NO VAM ENTRAR DINS DELS FINALISTES, PERÒ NOSALTRES ESTEM CONTENTS DEL NOSTRE TREBALL I SOBRETOT DEL TREBALL QUE FA FELIPE.

PERÒ NO TOT QUEDE AHÍ, EL NOSTRE BLOG HA ARRIBAT A LA UNIVERSITAT DE CASTELLÓ, L'UJI. SI, ALUMNES DE MAGISTERI ENS HAN ESTAT COMENTANT LA GRAN IDEA DE FER AQUEST BLOG I QUE ELS AGRADE MOLT DONAR-LI UNA ULLADETA. NOSALTRES ELS I LES ANIMEM A QUE ENS VISITEN, ENCARA QUE TAMBÉ PODRIEM BAIXAR NOSALTRES FINS ALLÀ.

I, COM NO, DONAR LES GRÀCIES A AURORA MONFORT PUIG, UNA FUTURA MESTRA D'INFANTIL, PER PREMIAR EL NOSTRE BLOG. UN BESET MOLT FORT I ESPEREM LA TEUA VISITA PER DONAR-TE EL PREMI QUE ET MEREIXES!!

ELS ELEFANTS

5 comentarios:

ROSA dijo...

Felipe, no hauràs sigut el finalista en els premis edublog, però per a mi és el millor. El premi és teu! Felicitats!!!
Seguix així.

Fins a la pròxima.

Felipe Moreno Fernández dijo...

Moltíssimes gràcies Rosa! Però el millor premi que he pogut rebre durant tot aquest any, ha sigut el somriure de cadascun dels elefants. Ells i elles fan que cada dia m'alce amb ganes de treballar i sobretot ganes de disfrutar del meu treball i d'ells.

Aurora dijo...

Ai mare! M'he posat roja i tot al llegir el post! Moltes gràcies!!
Tinc moltes ganes de fer-vos una visita! Enguany acabo el 3 de juny, així que fins que vosaltres acabeu seria un bon moment. Tinc moltes ganes de conèixer a tots els elefants i les elefantes i que m'expliqueu totes les coses que feu amb Felipe! D'acord?
Molts besets!

norma dijo...

Bona nit,acabe de vore lo dels premis edublog.`
No passa "des" Felipe (com diu Iker).
Per a tots nosaltres eres el guanyador.
Tots els elefants estan molt contents de la seua pàgina en internet.

Besets Norma.

Anónimo dijo...

Crec que tots els pares coincidim en que estàs fent un gran treball. El premi és secundari, encara que tots sabem que suposa hores de treball. Ànim i segueix així.