22/6/09

ELEFANTS...FINS SEMPRE!

FA NOU MESOS QUE VA COMENÇAR AQUEST CURS. UN CURS ESPECIAL EN MOLTS ASPECTES JA QUE NO TOTS ELS DIES S'APROVEN UNES OPOSICIONS I ERA EL PRIMER ANY QUE ANAVA A ESTAR TOT UN CURS COM A TUTOR EN UNA CLASSE.

INFANTIL TRES ANYS VAIG TRIAR, SIMPLEMENT PER EXPERIMENTAR COM ES VIVIA UN PERÍODE D'ADAPTACIÓ. COMENÇAREM L'AVENTURA AMB VUIT XIQUETS, VUIT XIQUETS QUE HAN APRÉS MOLTÍSSIMES COSES: LES SEUES PRIMERES LLETRES, EL NÚMEROS, COMPARTIR, AJUDAR...PERÒ EL MÉS IMPORTANT HA SIGUT DISFRUTAR SEGON A SEGON CADA MOMENT QUE JO ELS HE POGUT OFERIR O QUE ELLS MATEIXA HAN CREAT.

HEM VISCUT MOLTES EXPERIÈNCIES JUNTS, BONES I NO TAN BONES. AQUEST BLOG ENS HA SERVIT PER CONTAR-LES A TOT EL MÓN, I SAPIGUEREN EN TOT MOMENT EL QUE ESTÀVEM FENT PERQUÈ SI HAGUERA SIGUT PELS ELEFANTS MÉS D'UNA FAMÍLIA NO S'HAGUERA ENTERAT DE LA MEITAT, JAJA.
NOU MESOS HAN PASSAT DES DE QUE UN MATÍ VAN ENTRAR COM ESTRANYS A LA CLASSE, TANT ELLS PER A MI COM JO PER A ELLS. AVUI QUAN M'ACOMIADAVA D'ELLS JA ME SEMBLAVEN UNS PETIT MOOOOLT GRANS.

NOU MESOS PLENS D'ABRAÇADES, DE BESETS PERÒ SOBRETOT DE SOMRIURES QUE HAN FET QUE M'ALCE CADA DIA PER ANAR A TREBALLAR I OBLIDAR-ME DE TOT.

NOU MESOS QUE AVUÍ HAN ACABAT, QUE HAN ARRIBAT AL SEU FINAL. ESTIC MOLT CONTENT DE TOT EL QUE HE ACONSEGUIT AMB VOSALTRES PERQUÈ SÉ QUE HAVEU GAUDIT MOLTÍSSIM. SOLES ESPERE QUE EM RECORDEU AMB TOTA L'ESTIMA QUE JO HO FARÉ!!
AVUÍ LES PORTES DE "EL CASTELL" TANQUEN I AMB ELLES MOLTES EXPERIÈNCIES VISCUDES. UN CURS JA HA PASSAT PERÒ ENCARA US QUEDEN MOLTS PER VIURE I ESPERE QUE HO FEU AMB LA MATEIXA INTENSITAT QUE HO HEU FET AMB MI.
SOLES QUEDA ACOMIADAR-ME DELS MEUS PETITS ELEFANTS: IKER, CARLA, ANDRÉS, MARIA INÉS, ISABEL, MARTA, INÉS, MARIA, COSMIN I ALEX.
MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOT I...FINS SEMPRE.

EL VOSTRE MESTRE.
FELIPE

2 comentarios:

vicky dijo...

Enhorabona Felipe per tot el treball realitzat aquest any amb els teus elefants!!!.
Es molt dificil trobar en infantil a un MESTRE, i més encara a un mestre que compartisca amb els demés totes les seues experiències que tantes i tantes hores de treball li han costat.
Els elefants s'han fet grans al teu costat.
Felicitats per haver aprovat les opos l'any passat!!. Que tingues sort en la provisional.
Seguim en contacte.
Nosaltres continuem a Faura. L'any proper acabarem cicle amb les granotes i els peixos. Tot una aventura.
Bon estiu!!!

maria dijo...

Hola a todos:
Despedimos el curso con pena porque se nos han hecho grandes los niños/as y con alegria porque han disfrutado y han aprendido.
Te damos las gracias Felipe, por la labor que has hecho y por el entusiasmo que has puesto, te deseamos que esto sea solo el principio de una carrera profesional llena de vocación y de ilusión.
Maria.