4/8/09

QUINA SORPRESA MÉS GRATA!!

HOLA FAMÍLIES! LA VERITAT ÉS QUE DESPRÉS DE TANT EMBOLICAR LA COSA, ENS HA EIXIT BÉ, EH!! QUE SI DEFINITIVA, QUE SI COMISSIÓ, UFF!! UN JA ESTAVA FART DE TINDRE SEMPRE LA INCERTIDUMBRE DE SI TORNARIA O NO!

PERÒ FINALMENT...SI!!ELEFANTS, FELIPE ESTARÀ AMB VOSALTRES UN ANY MÉS!! UN ANY QUE TREBALLAREM DUR PERÒ SOBRETOT QUE APRENDREM DIVERTINT-SE JA QUE ÉS COM MILLOR S'APREN. TINC MOLTÍSSIMES GANES DE VEURE-VOS I COMENÇAR A FER COSES...AIXÍ QUE AL SETEMBRE VENIU AMB LES PILES CARREGADES PERQUÈ FELIPE VÉ AMB MOLTES IDEES NOVES!!

EL PRIMER QUE FARÉ, EN ELS PRÒXIMS DIES, SERÀ CREAR UN ALTRE BLOG PERQUÈ CONTINUAREM SENT BLOGUEROS I FORMANT PART DEL MÓN DE LA INFORMÀTICA. AIXÍ QUE TOTS I TOTES ATENTS!!

UNA ABRAÇADA MOLT FORTA A TOTS I TOTES PEL VOSTRE RECOLZAMENT I PER LES GANES QUE HAVEU FICAT EN QUE TORNARA!!!

FINS AVIATTTTT

FELIPE

2 comentarios:

vicky dijo...

Enhorabona mestre!!!. M'alegre que continues a la mateixa escola i tingues l'oportunitat de tornar amb els teus xiquets/es.
Ja ens queda poc per a començar.
Nou curs, noves il·lusions i nous treballs.
Jo aquest any acabare cicle amb les meues granotes. Com han crescut!!! Ja tinc ganes de vore'ls.
Bon inici de curs.

Samantha dijo...

Hola Felipe
Fantastic news that you are to teach Isabel for another year! I know she will be delighted. I must say i feel rather sorry for you and wish you lots of luck. I have had a couple of schools in England ask me if you would be interested in being connected with them, even if only by internet or blogspot etc. I am not sure whether this would be allowed but if so it could give a good insight into spanish and english school life. Let me know what you think
Sam